Schrijf je in voor een cursus verkeersregelaar bij GMW Traffic Assist

De cursus tot verkeersregelaar van GMW Traffic Assist is de perfecte keuze voor iedereen die aan de slag wil als verkeersregelaar. Met deze cursus wordt je klaargestoomd voor het verkeersregelaarsexamen en leer je alles wat je moet weten om zo goed mogelijk voorbereid aan de slag te gaan als verkeersregelaar. De verkeersregelaar cursus bij GMW Traffic Assist is een volledig pakket met zowel praktijk als theorie-examen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid alleen een theoriecursus af te nemen, handig voor vrijwillige verkeersregelaars.

Een volledig verzorgde opleiding tot verkeersregelaar

Wie bij GMW Traffic Assist een verkeersregelaar cursus afneemt kan kiezen uit twee verschillende pakketten. Zo bieden wij een volledige cursus met voor verkeersregelaars met commercieel belang, waarbij je zowel praktijk als theorielessen krijgt. Deze cursus duurt 3 dagen en heeft een prijskaartje van €499,-. Wie aan de slag wil als vrijwillige verkeersregelaar voor kleine evenementen heeft in de meeste gevallen genoeg aan een theorie cursus verkeersregelaar evenementen. Deze cursus duurt één dag en kost €175,-. Hierbij krijg je ’s ochtends theorielessen en doe je aan het einde van de dag gelijk examen. Deze cursus is inclusief lunch en is de ideale manier om je voor te bereiden op het theorie-examen. Het examen bevat vragen over zaken als verkeersborden, veiligheid en remtijd en is hierdoor erg interessant voor zowel commerciële verkeersregelaars als vrijwilligers.

Hoe ziet onze verkeersregelaar cursus eruit?

Heb jij jezelf ingeschreven voor een cursus verkeersregelaar evenementen? Dan beginnen we altijd met het theoriegedeelte. Hierbij behandelen we in kleine groepen de verkeersregels, instructies op gebied van kleding en verschillende bijzondere verkeersborden. Daarnaast bevat deze training ook een onderdeel op gebied van gevaarherkenning en oefenen we met de vraagstelling van het examen. Aan het einde van de middag wordt het examen afgenomen en cursisten krijgen binnen 15 minuten de uitslag. De tweede en derde dag van de cursus gaan aan de slag met de praktijk. Hierbij delen docenten hun ervaringen als verkeersregelaars en vertellen zij je alles wat je moet weten over hoe te handelen in verschillende situaties. Daarnaast gaan we natuurlijk ook de weg op. In verschillende oefeningen krijg je de kans in de schoenen te stappen van professionele verkeersregelaar. Dit onder begeleiding van ervaren docenten, die hun waardevolle adviezen en inzichten graag met je delen. Tijdens de laatste cursusdag ga je op pad met examinatoren voor het praktijkexamen. Zij vertellen je of je het examen hebt gehaald en aan de slag kunt als professionele verkeersregelaar. Wij sturen je vervolgens per e-mail het waarmerknummer en het bijbehorende diploma krijg je per post. Wil je meer weten over deze cursus om te bepalen of het iets voor jou is? Vraag dan naar de mogelijkheden bij GMW Traffic Assist.

AANMELDEN:

    Ik meld mij aan voor de Complete opleiding Verkeersregelaar:

     

    Maak kennis met ons

    Wilt u graag meer weten over onze diensten of hoe u gebruik kunt maken van onze verkeersregelaar in Almere? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

    “AT YOUR SERVICE ON THE ROAD”