Over GMW Traffic Assist

Wij zijn een gemotiveerd en doortastend verkeersregelaars bedrijf in Zwolle. Binnen ons team hebben we allemaal één ding gemeen en dat is het enthousiasme voor het vak verkeersregelaar. Onderling heerst een goede collegiale sfeer waarbij blind op elkaar kan worden vertrouwd en dat vinden wij erg belangrijk.

Overal inzetbaar

Onze professionele verkeersregelaars zijn overal in Nederland inzetbaar voor allerlei situaties. Zowel bij infra- en bouwprojecten als bij evenementen en calamiteiten.

Alle verkeersregelaars van GMW Trafficassist zijn gecertificeerd en hebben ruime werkervaring.

Uitstekende service

Binnen ons bedrijf stimuleren en motiveren wij individuele kwaliteiten van medewerkers. Sociale vaardigheden in combinatie met ‘alert zijn’ en ‘kordaat kunnen optreden’ zijn bij ons vereisten. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale service, kwaliteit en uitvoering van opdrachten.

Wij zullen de veiligheid van werklui, bestuurders, bezoekers en passanten waarborgen door actief op te letten, het verkeer in goede banen te leiden, duidelijke te communiceren en gedegen samen te werken met collega’s.

Betrouwbare partner

Kortom, zoekt u een betrouwbare en professionele partner voor het inzetten van vakbekwame verkeersregelaars, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgaaf op maat.

“AT YOUR SERVICE ON THE ROAD”