Verkeersregelaar worden met de opleiding van GMW Traffic Assist

Verkeersregelaar worden is met de opleidingen van GMW Traffic Assist voor iedereen bereikbaar. Onze cursussen stomen je klaar voor de verschillende examens en de ervaren instructeurs leren je alles wat je moet weten om mensen veilig te begeleiden in het verkeer. Bekijk het aanbod en bepaal of een theoriecursus of complete opleiding tot verkeersregelaar beter bij jouw wensen past. Verkeersregelaar worden bij GMW Traffic Assist, dat kan iedereen!

Een complete opleiding of theoriecursus

Bij GMW Traffic Assist verkeersregelaar worden kan op twee manieren. Met een theoriecursus of met een complete driedaagse opleiding. Welke van deze twee opties het beste bij jou past is afhankelijk van het type evenementen waar je verkeersregelaar wilt worden. Wie kleine evenementen op vrijwillige basis begeleidt heeft genoeg aan een theoriecursus. Verkeersregelaars met commerciële belangen zijn beter af met de complete opleiding. Hierbij wordt naast de benodigde theorie ook geoefend met voorbeelden en veelvoorkomende situaties uit de praktijk. Wij begeleiden cursisten om verkeersregelaar te worden en helpen je graag met het behalen van de benodigde papieren. Met onze training krijg je inzicht in hoe te reageren in verschillende situaties en leer je meer over verkeersborden, veiligheidskleding en wat te doen in geval van nood. Wie de gehele opleiding volgt wordt in een kleine groep meegenomen tijdens de cursusdagen en krijgt de nodige persoonlijke begeleiding om je helemaal klaar te stomen voor de toets. Daarnaast vertellen onze instructeurs graag interessante verhalen uit de praktijk, die wellicht in je toekomstige baan als verkeersregelaar van pas komen.

Hoe ziet een cursus verkeersregelaar worden er eigenlijk uit?

Verkeersregelaar worden bij GMW Traffic Assist begint voor iedereen met een theoriecursus. Deze duurt één dag waarbij alle theorie klassikaal wordt doorgenomen. De dag is inclusief lunch en wordt afgesloten met het examen. Gedurende de klassikale les wordt geoefend met de vraagstelling om ervoor te zorgen dat iedereen het examen zo goed mogelijk kan maken. Na het examen is het even wachten op de uitslag en horen jullie binnen 15 minuten wie geslaagd is. Wie het examen niet in één keer haalt kan knelpunten bespreken met examinatoren om bij de volgende poging beter beslagen ten ijs te gaan. Kies je voor een complete opleiding tot verkeersregelaar? Dan volgt na de theoriecursus nog twee dagen praktijklessen. De eerste dag staat in het teken van het naspelen van situaties en ga je op pad met onze instructeurs. Zij leren je hoe je moet reageren bij agressie en welke kleding of borden nodig zijn in verschillende situaties. De derde dag wordt een deel van de lesstof herhaald en is het vervolgens tijd voor het praktijkexamen. Geslaagde cursisten krijgen een waarmerknummer via de e-mail en een diploma per post. Wil jij verkeersregelaar worden? Vraag dan vandaag nog naar de mogelijkheden bij GMW Traffic Assist.

AANMELDEN:

    Ik meld mij aan voor de Complete opleiding Verkeersregelaar:

     

    Maak kennis met ons

    Wilt u graag meer weten over onze diensten of hoe u gebruik kunt maken van onze verkeersregelaar in Almere? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

    “AT YOUR SERVICE ON THE ROAD”