Bereid je voor op het verkeersregelaarsexamen bij GMW Traffic Assist

Wie binnenkort het verkeersregelaarsexamen wil doen doet er goed aan zich zorgvuldig voor te bereiden. Dit examen is bedoeld voor iedereen die aan de slag gaat als verkeersregelaar en helpt je correct handelen in verschillende situaties. Het verkeersregelaarsexamen bestaat uit zowel een theorie als een praktijk gedeelte, waar wij je bij GMW Traffic Assist graag mee helpen!

Waarom een opleiding tot verkeersregelaar?

Het verkeersregelaarsexamen is in veel gevallen verplicht. Wie het verkeer op een open dag of buurtborrel begeleid heeft niet per se een diploma nodig, maar enige kennis is ook in zulke gevallen wel fijn. Voor dit soort situaties is bijvoorbeeld alleen een theoriecursus afdoende. Hierin leer je over verkeersregels en vertellen we je hoe om te gaan met agressie en andere situaties waar je mee geconfronteerd wordt als verkeersregelaar. Wie aan de slag wil als verkeersregelaar met commerciële belangen moet altijd met succes het verkeersregelaarsexamen afleggen. Dit examen bestaat uit zowel een theoriegedeelte als een praktijkexamen, waarbij je met instructeurs de straat op gaat en diverse situaties in goede banen moet leiden. Klinkt dit als iets voor jou? Leer dan meer over hoe onze cursus eruit ziet en bepaal of onze werkwijze bij jou past.

Hoe ziet een opleiding tot verkeersregelaar eruit?

Wil je goed voorbereid aan het verkeersregelaarsexamen beginnen? Schrijf je dan in voor onze driedaagse opleiding. De opleiding tot verkeersregelaar van GMW Traffic Assist begint met een theoriecursus, waarbij je alles leert over wet- en regelgeving en zaken als remafstand, reactiesnelheid en veiligheid. Daarnaast bevat dit examen een deel over verkeersregels en bijzondere verkeersborden. Tijdens de training oefenen we met de vraagstelling van het examen en krijg je alle informatie die je nodig hebt voor de toets. We eindigen de dag met het examen, waarna je binnen 15 minuten hoort of je geslaagd bent. Cursisten die het examen niet halen kunnen de gemaakte fouten nabespreken, zodat zij bij de volgende poging met goed nieuws naar huis kunnen. Kies je voor de volledige opleiding, dan volgt na de theoriecursus een tweedaagse praktijkopleiding. Hierbij bespreken ervaren verkeersregelaars praktijkvoorbeelden en leren ze je hoe te reageren in bepaalde situaties. Daarnaast gaan jullie de straat op en oefenen we verschillende zaken waar je als verkeersregelaar mee geconfronteerd kunt worden. De praktijkcursus wordt afgesloten met het bijbehorende examen. De uitslag van het verkeersregelaarsexamen krijg je al gelijk te horen, waarna je via de mail een waarmerknummer krijgt en per post een verkeersregelaar diploma. Met deze accreditatie kun je overal in Nederland aan de slag als verkeersregelaar. Wil je meer weten? Neem dan contact op en vraag ons naar de mogelijkheden!

AANMELDEN:

    Ik meld mij aan voor de Complete opleiding Verkeersregelaar:

     

    Maak kennis met ons

    Wilt u graag meer weten over onze diensten of hoe u gebruik kunt maken van onze verkeersregelaar in Almere? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

    “AT YOUR SERVICE ON THE ROAD”