Behaal de verkeersregelaarspas met de opleiding tot verkeersregelaar bij GMW Traffic Assist

Een verkeersregelaarspas is onmisbaar voor iedereen die aan de slag wilt als verkeersregelaar. Deze pas is bedoeld voor mensen die met commercieel belang het verkeer regelen op evenementen en bij veranderende verkeerssituaties. De pas in vijf jaar geldig en laat zien dat je in het bezit bent van de benodigde kennis en vaardigheden om veilig aan de slag te gaan als verkeersregelaar. Behaal de verkeersregelaarspas met een cursus tot verkeersregelaar en begin je carrière als verkeersregelaar. Heb je al een pas die bijna verloopt? Dan is het tevens mogelijk voor het verlengen een opfriscursus te doen. Dit is echter niet verplicht.

Wat moet je doen voor zo’n felbegeerde pas?

Het verkrijgen van een verkeersregelaarspas vergt enige inspanning. Het begint allemaal met een driedaagse opleiding, waarbij je eerst aan de slag gaat met theorie over onderwerpen als verkeersregels, veiligheidskleding en remsnelheid. Wie het theorie-examen met succes behaalt mag door met de praktijk. De tweedaagse praktijkcursus wordt afgesloten met een praktijkexamen, waarna je een officieel certificaat ontvangt. Met dit certificaat en bijbehorende waarmerknummer kun je een verkeersregelaarspas aanvragen. Deze pas is vijf jaar geldig en moet je als professionele verkeersregelaar altijd bij je hebben. Goed om te weten is dat je voor het aanvragen van de pas een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) nodig hebt. Controleer dus eerst of je deze kunt aanvragen.

Hoe ziet een verkeersregelaarscursus er precies uit?

Een verkeersregelaarspas is alleen te verkrijgen na het volgen van een uitgebreide verkeersregelaarscursus. De cursus van GMW Traffic Assist bestaat uit twee delen en leert je alles wat je moet weten om veilig en verantwoord aan de slag te gaan als professionele verkeersregelaar. We beginnen in kleine groepen met het behandelen van de theorie en gaan na de lunch (inbegrepen) aan de slag met het oefenen van de vraagstelling van het examen. Aan het einde van de middag maak je de toets en hoor je binnen 15 minuten of je geslaagd bent. De cursisten die het theorie-examen op zak hebben kunnen vervolgens door met het praktijkgedeelte. Hiervoor behandel je twee dagen lang verschillende situaties met ervaren verkeersregelaars. We gaan samen de weg op en leren je hoe te handelen in geval van agressie en onverwachte gebeurtenissen. Dit deel van de cursus biedt veel waardevolle inzichten en handvatten voor iedereen die als verkeersregelaar aan de slag gaat. Ook de praktijkcursus wordt afgesloten met een examen, waarna je eindelijk die felbegeerde verkeersregelaarspas aanvraagt. Wil je meer weten over onze cursus en bepalen of dit misschien iets voor jou is? Vraag dan naar de mogelijkheden bij GMW Traffic Assist en begin binnenkort met de opleiding tot verkeersregelaar.

AANMELDEN:

    Ik meld mij aan voor de Complete opleiding Verkeersregelaar:

     

    Maak kennis met ons

    Wilt u graag meer weten over onze diensten of hoe u gebruik kunt maken van onze verkeersregelaar in Almere? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

    “AT YOUR SERVICE ON THE ROAD”